WatchBus 手錶討論區 :: 觀看文章 - 沛迷聚會(GTG) on 15th July, Sunday(聚會照片已上傳)
開新主題 回覆文章 Share
發表人 內容
luchiong
分區版面管理員
分區版面管理員
發表 發表於: 星期四 2007-07-05 19:40
引言回覆

各位 不好意思
因為這位外國朋友臨時有變更行程
現在時間有作改動
現在改為7/15
地點應是微風廣場的上海小湯包
確切時間未定、屆時再通知有email及PM給我的各位大大們
造成困擾、深感抱歉

Jeff
kpy
進階會員
進階會員
發表 發表於: 星期四 2007-07-05 20:36
引言回覆

Hi Jeff, I will check my schedule first and hopefully I can join this meeting also. Btw, who will come from Malaysia?
fredyang
分區版面管理員
分區版面管理員
發表 發表於: 星期四 2007-07-05 21:25
引言回覆

Bro, thanks for the update
See you soon

Peace

Fred

發表 發表於: 星期四 2007-07-05 22:53
引言回覆

kpy 寫到:
Hi Jeff, I will check my schedule first and hopefully I can join this meeting also. Btw, who will come from Malaysia?

His name is Chin.
I haven't meet him before, I guess he found me either on the bus or the paneristi.com
kpy
進階會員
進階會員
發表 發表於: 星期四 2007-07-05 23:06
引言回覆

See, will try my best. Here is my New Favorite watches. (In case, if I could't join)
luchiong
分區版面管理員
分區版面管理員
發表 發表於: 星期六 2007-07-07 17:47
引言回覆

kpy 寫到:
See, will try my best. Here is my New Favorite watches. (In case, if I could't join)

Both are very nice watches!!!
hope you can join us on July 15th
ValleyArts
白金會員
白金會員
發表 發表於: 星期六 2007-07-07 18:41
引言回覆

實在是很想參加這次難得的聚會啊,尤其是可以看到一大群人帶著Panerai的壯觀景象!! 耍酷
但無奈7/10~20人在大陸身不由己 難過 ,So...只好帶著我的233隔海與會啦!! 嗚~~
(7/15只好晃到香港逛逛,碰碰運氣吧!!) 裝白ㄘ
luchiong
分區版面管理員
分區版面管理員
發表 發表於: 星期四 2007-07-12 20:42
引言回覆

進入最後倒數的階段了
有意參加的大大們 請快點email給我喔∼∼∼

明天晚上 會寄出正式通知的

感謝各位啦
luchiong
分區版面管理員